TUMI, Samsonite, Bric’s, Victorinox, Mosz

 

“We horen vaak van klanten dat hun koffer jarenlang is mee geweest op de prachtigste reizen rond de wereld, een stevige, ruime koffer of reistas is dan heel belangrijk, ook als je 1x per jaar in eigen land op vakantie gaat. Hoe vaak of ver je ook gaat, niets is fijner dan een betrouwbaar reismaatje! La Valise  de winkel met groot assortiment reisbagage artikelen in A’dam Buitenveldert”

Samsonite Reiskoffers

Samsonite is misschien wel één van de bekendste koffer merken. Waar ter wereld je ook bent, wie je het ook vraagt, of je nu vaak reist of incidenteel, waarschijnlijk heb je wel eens van Samsonite gehoord.
Ze maken al ruim 110 jaar koffers en hebben dan ook een enorme knowhow. Van ouderwetse lederen koffers die slechts getild konden worden tot de huidige koffers met wieltjes.

De nieuwste materialen, zoals Roxkin en Curv zijn niet alleen ongelofelijk sterk en licht, Samsonite heeft ze zelf ontwikkelt.
Daarmee is Samsonite niet alleen innovatief maar vaak ook ver vooruit op andere merken. We hebben een uitgebreid assortiment in diverse prijsklassen.

Victorinox

In 1884 stichtte de Zwitserse pionier Karl Elsener zijn messenmakerij. Een aantal jaren later maakte hij de weg vrij voor een ongeëvenaarde bedrijfsgeschiedenis door het legendarische “Zwitserse zakmes” te ontwikkelen.

Vandaag de dag produceert en verkoopt Victorinox unieke, hoogwaardige kwaliteitsproducten over de hele wereld die praktisch zijn in gebruik zoals de Zwitserse zakmessen, bestek, horloges, reisbagage en parfums.

Het hoofdkantoor is nog altijd gevestigd in Ibach in het hart van Zwitserland.

© 2024 La Valise B.V. | Power Internet - Professionele websites | Privacyverklaring | Power For Jobs