Klein lederwaren, bijoudozen, handschoenen

Naast handtassen en reisbagage heeft La Valise ook een ruim assortiment in klein lederwaren, handschoenen en dozen voor sieraden. Voor bekende merken zoals Castelijn & Beerens, deRooy en Mywalit kun je hier voor een portemonnee terecht. Ook de prachtige sieraden dozen van Windrose staan uitgebreid geëtaleerd. En voor warme handen tijdens de koude maanden hebben ze handschoenen en wanten voor dames en heren van o.a Otto Kessler en Markberg.

Otto Kessler Handschoenen

Handen zijn heel bijzonder en net zo uniek als uzelf. Daarom is het bij Otto Kessler al 100 jaar de missie om uw handen op een eigentijdse en functionele manier te kleden. Casual of klassiek van design en altijd van hoogwaardige kwaliteit.
Passende handschoenen zijn erg belangrijk om uw handen goed warm te houden en te beschermen tegen koud en andere barre weersomstandigheden.

Otto Kessler volgt strikt de traditionele handschoenmetingen waardoor u altijd de juiste maat vind. Ze maken lederen en wollen handschoenen en ook wanten missen niet in hun assortiment. Voor zowel dames als heren, in grote en kleine maten.

Wist u dat volbreisel van nature water- en windafstotend en tegelijkertijd temperatuur regulerend is? Voor echt warme handen is een originele Lammy handschoen met krulwol van Texels lam het beste. Ook voor autorijden zijn er speciale handschoenen en tegenwoordig hebben de vingertoppen van diverse lijnen zelfs een Touch patch zodat u uw handschoenen niet uit hoeft te trekken als u uw mobiele telefoon of Tablet wilt bedienen.

Contactinfo

0206442834

0625533203

info@lavalise.nl

KVK 33242093

Openingstijden

Maandag
12:00 – 18:00

Dinsdag t/m zaterdag
09:30 – 18:00

Zondag
12:00 – 17:00

© 2024 La Valise B.V. | Power Internet - Professionele websites | Privacyverklaring | Power For Jobs