Longchamp, Markberg, Visona

La Valise heeft een mooie collectie van hoogwaardige kwaliteit damestassen. U kunt hier terecht voor bekende merken zoals Berba, Gigi Fratelli, Claudio Ferrici, Bric’s en Longchamp maar ook exclusieve merken die in Nederland nog wat onbekender zijn zoals Markberg en Visona. Juist door deze combinatie van bekende en exclusieve merken blijft tassenwinkel La Valise uit Amsterdam, eigentijds en vernieuwend.

Markberg handtassen

Markberg is een jong, vernieuwend, leuk merk uit Denemarken.
Ze zijn een pionier in het gebruik van Zero Waste Leather. In plaats van de stukjes overgebleven leer te vernietigen, verwerkt Markberg ze juist in hun artikelen.

Alle leren tassen en klein lederwaren worden geproduceerd met 0% verspilling van het leer. De restjes leer die tijdens de verwerking wordt afgesneden, zijn niet alleen een verspilling van waardevol materiaal maar loopt ook de kans om als vuil op de stortplaats te belanden. Hun Zero Waste concept is de sleutel tot sustaineble producten. Hierdoor produceren ze op een verantwoorde manier producten van hoge kwaliteit.

De leer restjes worden bijv. verwerkt in de “upcycled” prducten van Markberg. Behalve het optimale gebruik van natuurlijke bronnen is er nog een significant voordeel. Door het stabilizeren van de workflow behouden meer mensen hun vaste werkplek.

Markberg Zero Waste Leer in de praktijk:

Alle restjes leer uit de Markberg Productie worden hergebruikt voor verschillende doeleinden d.m.v. de volgende stappen:

Als eerst: de grote stukken rest leer worden gebruikt om klein lederwaren zoals portemonnees en sleutelhangers te maken.

Vervolgens: de kleinere stukjes leer worden ge-upcycled naar de “Upcycle” collectie van Markberg.

Als laatste: de allerkleinste stukjes leer worden verwerkt tot leren lappen die als versteviging in de lederen tassen worden gebruikt.

Contactinfo

0206442834

0625533203

info@lavalise.nl

KVK 33242093

Openingstijden

Maandag
12:00 – 18:00

Dinsdag t/m zaterdag
09:30 – 18:00

Zondag
12:00 – 17:00

© 2024 La Valise B.V. | Power Internet - Professionele websites | Privacyverklaring | Power For Jobs