Over ons

La Valise in Amsterdam Buitenveldert is een begrip in de lederwaren branche. Je vind hier de beste kwaliteit op het gebied van reisbagage en lederwaren zoals damestassen, business tassen, rugzakken, klein lederwaren, bijou dozen, handschoenen en paraplu’s.

Betrouwbare reispartner

Bagage verrijkt ons leven met stijl, ruimte en meer reisgemak. Bovendien maakt de juiste nieuwe tas elke outfit af. En dat begrijpen ze maar al te goed bij La Valise. Deze zaak heeft een uitgebreid assortiment aan luxueuze koffers, tassen en andere reisproducten in huis.

Bij La Valise verkopen ze dan ook alleen de mooiste koffer- en tassenmerken die uitblinken in kwaliteit en duurzaamheid: van Tumi tot Samsonite, Porsche Design, Longchamp, Visona, Otto Kessler en Lamy. Een compleet overzicht van de mooie merken vind je op de home pagina.

Als je op reis gaat, wil je er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat je koffer stevige wielen heeft en dat je tas sterke hengsels heeft die zonder moeite al je kostbare spullen dragen. Daar helpen wij je graag een handje bij! Onze medewerkers worden altijd goed opgeleid, hebben veel kennis en kennen de producten door en door. We hebben een hecht team en helpen onze klanten met veel passie en plezier.

Barbara

Historie

Op 20 november 1993 opende La Valise haar deuren. Fred en Nanne Brugman waren al jaren bekend met het Gelderlandplein en wisten wat er ontbrak…een luxe lederwaren zaak, compleet met reisbagage, werktassen en diverse klein lederwaren.

La Valise is een echt familie bedrijf want naast mr. en mevr. Brugman werkten ook zoon Vincent en dochter Barbara in de zaak.

Vanaf 2015 waren het vooral de kinderen die in de zaak stonden met de vaste medewerkers en in 2016 is de winkel geheel verbouwd.

Na het overlijden van mr. Brugman in 2019 zette Barbara de zaak samen met haar moeder in de visie van haar vader voort. Vincent is inmiddels een nieuwe uitdaging aangegaan.

Barbara wist al jong dat ze bij haar vader in de winkel wou werken.

Sinds ik me kan herinneren riep ik: Als ik groot ben ga ik bij papa in de winkel werken. Toen ik van de middelbare school af kwam ben ik de opleiding detailhandel mode gaan volgen en ben na afronding van mijn opleiding fulltime aan het werk gegaan
Barbara

Contactinfo

0206442834

0625533203

info@lavalise.nl

KVK 33242093

Openingstijden

Maandag
12:00 – 18:00

Dinsdag t/m zaterdag
09:30 – 18:00

Zondag
12:00 – 17:00

© 2024 La Valise B.V. | Power Internet - Professionele websites | Privacyverklaring | Power For Jobs