OVER ONS

La Valise in Amsterdam Buitenveldert is een begrip in de lederwaren branche. Je vind hier de beste kwaliteit op het gebied van reisbagage en ledewaren zoals damestassen, bussines tassen, rugzakken, klein lederwaren, bijou dozen, handschoenen en paraplu's.

BETROUWBARE REISPARTNER

Bagage verrijkt ons leven met stijl, ruimte en meer reisgemak. Bovendien maakt de juiste nieuwe tas elke outfit af. En dat begrijpen ze maar al te goed bij La Valise. Deze zaak heeft een uitgebreid assortiment aan luxueuze koffers, tassen en andere reisproducten in huis.
Bij La Valise verkopen ze dan ook alleen de mooiste koffer- en tassenmerken die uitblinken in kwaliteit en duurzaamheid: van Tumi tot Samsonite, Porsche Design, Longchamp, Gianni Chiarini, Otto Kessler en Lamy. Een compleet overzicht van de mooie merken vind je op de merken pagina.

SERVICE TEN TOP

Hulp nodig bij de zoektocht naar jouw perfecte droomtas- of koffer? Dan ben je bij La Valise aan het juiste adres.

Hier kun je je uitgebreid en in alle rust op een nieuwe aankoop oriënteren.

Service staat hoog in het vaandel, ook voor reparaties van diverse merken kunt u hier terecht.

Sommige reparaties worden voor u opgestuurd naar de reparatiecentrum van het betreffende merk en sommige kunnen ze zelf uitvoeren, denk bijvoorbeeld aan het vervangen van sloten, wielen en trekstangen op koffers.

Barbara: “Als je op reis gaat, wil je er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat je koffer stevige wielen heeft en dat je tas sterke hengsels heeft die zonder moeite al je kostbare spullen dragen. Daar helpen wij je graag een handje bij! Onze medewerkers worden altijd goed opgeleid, hebben veel kennis en kennen de producten door en door. We hebben een hecht team en helpen onze klanten met veel passie en plezier.”

HISTORIE

 

Op 20 november 1993 opende La Valise haar deuren. Fred en Nanne Brugman waren al jaren bekend met het Gelderlandplein en wisten wat er ontbrak...een luxe lederwaren zaak, compleet met reisbagage, werktassen en allerlei klein lederwaren.

Voordien verkocht schoenhandel Zwartjes, waar mr. Brugman 25 jaar heeft gewerkt als bedrijfsleider, wel wat reisbagage maar niet zo uitgebreid als La Valise.

La Valise is een echt familie bedijf want naast mr. en mevr. Brugman werk(t)en zoon Vincent en dochter Barbara ook in de zaak.

In 2008 opende mr. Brugman een tweede winkel in Haarlem. Deze winkel heeft 5 jaar in de Barteljorisstraat gezeten, daarna is hij gesloten door de moeizame tijd na de toenmalige krediet crisis.

Vanaf 2015 waren het vooral de kinderen die in de zaak stonden en in 2016 is de winkel geheel verbouwd.

Na het overlijden van mr. Brugman in 2019 zetten zij de zaak samen met hun moeder in de visie van hun vader voort.

Inmiddels woont en werkt Vincent elders in Nederland maar komt nog altijd graag in het familie bedrijf.

Barbara wist al jong dat ze bij haar vader in de winkel wou werken.

Barbara: "Sinds ik me kan herinneren riep ik: Als ik groot ben ga ik bij papa in de winkel werken. Toen ik van de middelbare school af kwam ben ik de opleiding detailhandel mode gaan volgen en ben na afronding van mijn opleiding fulltime aan het werk gegaan".

HET TEAM VAN LA VALISE

barbara

Eigenaresse

Barbara is als zaterdagshulp op 15 jarige leeftijd begonnen. Op haar 21e is ze fulltime gaan werken en inmiddels staat ze al 25 jaar in de zaak.

Samen met haar moeder die nog af en toe werkt,

runt ze de winkel.

ragna

Assistent manager

Ragna werkt sinds begin 2016 bij La Valise, ze is een vast gezicht in de winkel en is niet meer weg te denken uit het team. Wanneer Barbara of haar

moeder niet aanwezig zijn zorgt Ragna ervoor dat alles goed verloopt en neemt zij de zaken waar.

Sandra

Verkoop medewerkster

Sandra is sinds 2022 verkoopmedewerkster bij La Valise. Ze heeft 40 jaar ervaring in de lederwaren branche, een echte rot in het vak zogezegd. Ze heeft dus een uitgebreide productkennis en veel liefde voor het vak.

La Valise
Gelderlandplein 213 
1082 LX Amsterdam

KVK

33242093

Privacyverklaring

Contactgegevens

 020 - 644 28 34

 info@lavalise.nl

Open

Maandag 12:00 - 18:00

Dinsdag 09:30 - 18:00

Woensdag 09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 18:00

Vrijdag 09:30 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 18:00

Zondag 12:00 - 17:00