De top 3 soft side én hard shell koffers

In deze blog hebben we een top 3 voor zowel hard shell als soft side koffers gemaakt die wij in ons assortiment hebben.

De top 3 is uitsluitend samengesteld naar onze persoonlijke keuze en voorkeur.

Veel mensen komen bij ons met het idee ‘even een koffer te kopen’. Hoewel een koffer een simpele aankoop lijkt, blijkt het in veel gevallen lastiger dan gedacht.

Vaak weet men eigenlijk niet goed wat de voor- en nadelen van materialen, maten en verschillende uitvoeringen zijn.
Gelukkig hebben onze medewerkers een grote productkennis en kunnen ze de consument goed en volledig informeren. Na alle informatie te hebben verkregen kan de klant een betere afweging maken waar zijn voorkeur ligt.
Lichtgewicht of liever iets zwaarder maar meer luxe en comfort? Een koffer met één hoofdvak of 2 gelijke vakken?
Hard shell of soft side? Dit blijven persoonlijke keuzes. Wat uw voorkeur ook is, er is een hoop mogelijk.


Soft Side

Nummer 3 – Samsonite X’Blade
De X’Blade is een zeer uitgebreide koffer voor zowel de zakelijke als recreatieve reiziger. Er zit een nat-vak aan de binnenzijde en heeft 2 vakken aan de buitenzijde. Deze kunnen gezamenlijk met het hoofdvak d.m.v. één slot afgesloten worden. Verder beschikt de X’Blade over dubbele spinner wielen.

Nummer 2 – Victorinox Werks
De Werks is uitgerust met Mitsubishi Hinomoto wielen, de beste die er verkrijgbaar zijn. Deze wielen blijven langer doorrollen waardoor het rijden met deze koffer enorm soepel en moeiteloos gaat. Het Ballistic Nylon waarvan de koffer is gemaakt heeft een langere levensduur dan normaal Nylon en wordt minder snel vies.

Nummer 1 – Tumi Alpha
De Alpha 3 kiezen wij als beste van de Soft Side koffers. Tumi staat al jaren voor kwaliteit, degelijkheid en praktische indelingen. Het Ballistic Nylon is behandeld met Teflon wat het materiaal sterker en ongevoelig maakt voor bijv. vuil en winkelhaken. De gelagerde dubbele spinner wielen zijn één van de beste die er zijn. De manier waarop de Alpha 3 de expansie heeft gemaakt is de enige in zijn soort,
hij kan op meerdere standen en dus diktes uitgebreid worden wat ideaal is voor verschillende reizen.Hard shell

Nummer 3 – Samsonite Litebox
De Litebox is gemaakt van Curv materiaal. Dit materiaal is bijzonder lichtgewicht en buitengewoon sterk. Daarnaast is de Litebox uitgerust met dubbele spinner wielen wat het rij comfort verhoogd. De indeling is simpel om de koffer in zijn geheel zo licht mogelijk te houden.

Nummer 2 – Bric’s Venezia
De Venezia is een robuuste koffer. De vierkante vorm geeft net wat extra ruimte in tegenstelling tot koffers met afgeronde hoeken. De dubbele spinner ball bearing wielen geven nóg meer rijcomfort waardoor u moeiteloos met een volle koffer rijd. De verstevigde hoeken beschermen de punten die het meest kwetsbaar zijn. Ook de Venezia is van Curv materiaal gemaakt.

Nummer 1 – Tumi Latitude
De Latitude is onze topper van de Hard Shells. Het ijzersterke SRPP Ballistic materiaal, gelagerde dubbele spinner wielen en mooi afgewerkte en verstevigde hoeken maken deze koffer heel compleet en bijna onverwoestbaar. Hij is gemiddeld iets zwaarder dan de nummer 2 en 3 maar het rij comfort en gemak van deze koffer maken dat meer dan goed. Daarnaast is het ook een prachtig design.


In een volgend blog zullen we dieper ingaan op de verschillende materialen en wielen etc., waarvan ze gemaakt worden en wat de voordelen ervan zijn. Houd daarvoor onze social media en website in de gaten.

0
Feed