​Winkelen tijdens corona...is dat nog wel leuk?

Winkelen tijdens corona...is dat nog wel leuk?

Natuurlijk vraagt dit om een persoonlijk antwoord maar als u het ons vraagt zeggen wij: Ja, ook tijdens corona kan winkelen leuk zijn.

In deze blog geven we onze mening waarom.

Online winkelen kan handig zijn maar sommige producten vragen erom om in de winkel bekeken, geopend of gepast te worden.
Foto's laten niet altijd duidelijk zien hoe groot een vakje in een tas is of hoeveel compartimenten een koffer heeft. En voelen wat het verschil is tussen rijden met 4 of 8 wielen gaat gewoonweg niet online.

Daarvoor zul je toch naar de winkel moeten gaan om het te ervaren. En dat is leuk!

In onze ruime winkel hebben we genoeg ruimte om 1,5m afstand houden mogelijk te maken. Op de begane grond waar onze dames tassen en kleinlederwaren te vinden zijn is de winkel oppervlakte 80m2.

De kelder waar onze reisbagage afdeling is bestaat uit nog eens 180m2. Genoeg ruimte dus om rustig en veilig te winkelen, alleen of samen met iemand uit uw huishouden.

Bent u opzoek naar een nieuwe tas voor komende zomer of wellicht denkt u vast na over reizen na corona?

We hebben een ruim assortiment aan dames tassen, zaken tassen, klein lederwaren en reisbagage. Maar ook bijouxdozen kunt u bij ons vinden, evenals nagelgarnituur en ceinturen.
Waar u ook naar op zoek bent, onze medewerkers staan u ook in deze aparte tijd graag te woord en geven u de tijd die u nodig heeft net zoals voorheen, maar dan met 1,5m afstand.

Reizen is voor nu nog een apart verhaal omdat we niet weten wanneer we weer op vakantie kunnen en hoe zal het vliegen er uit komen te zien?
Hierop hebben wij helaas ook geen antwoord maar we vertrouwen erop dat we in de toekomst weer allemaal onze droom reizen kunnen verwezenlijken of een lekker weekendje weg kunnen met familie of vrienden.


Misschien heeft u voor een toekomstige reis een nieuwe koffer nodig. Dan is nu de uitstekende tijd om u uitgebreid te laten informeren over de kwaliteiten, formaten en gebruiksgemakken van diverse merken.

We hebben een groot assortiment met diverse materialen, kleuren, uitvoeringen en comfort.

Onze medewerkers hebben de expertise en knowhow om al uw vragen te beantwoorden en u informatie te geven waarvan u misschien niet eens wist dat u die nodig had.

Wat dit alles te maken heeft met of winkelen nog leuk is? Zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan de voorpret bij het plannen van een reis of een jezelf verwennen met een mooie nieuwe tas?

0
Feed